Laatste nieuws

Agenda binnenkort

Geen evenementen

Ereleden en bijzonder jubilea

Ereleden en bijzondere jubilea

Binnen Sint Jan zijn er een aantal leden die bijzondere diensten aan Sint Jan hebben bewezen en daarom tot erelid zijn benoemd.

 

Ereleden:  Johan Esselink

 

Tijdens het concert 21 mei 2005 werden de volgende leden gehuldigd vanwege hun 50 jarig jubileum. Zij werden daarbij tevens benoemd tot erelid van de vereniging.

 

    Leo Wolterink
    Benny Wolterink
    Frans Wolterink
    Leo Koldeweij
    Hugo Klein Severt

            
Omdat Hugo Klein Severt niet aanwezig kon zijn bij de huldiging op 21 mei 2005, werd tijdens de voorspeelmiddag van de leerlingen Hugo in het zonnetje gezet voor 50 jaar lidmaatschap van Sint Jan, waarbij hij zo ongeveer alle functie vervulde die je maar kunt bedenken. Als 11 jarig jongentje begon hij bij Sint Jan als leerling op de bugel. Later, inmiddels zeer ervaren muzikant, werd hij nog eens voorzitter en was hij lange tijd dirigent. Bovenal wist hij als leraar heel veel van de huidige muzikanten te stimuleren en inspireren.

Wij zijn blij dat Hugo tegenwoordig weer opnieuw een plek in het orkest heeft gevonden als hoornist.

 

Tijdens het jubileumconcert in mei 2007 werd Johan Esselink vanwege zijn 70 jarig lidmaatschap nog eens officieel in het zonnetje gezet.    
 

Op 29 november 2007 konden we Hendrik Havekes, een van de oprichters van onze muziekvereniging, een serenade brengen. Hij werd op die dag 100 jaar. Bij de tent naast zijn huis aan de Voordeweg, was de hele vereniging present voor een muzikale hulde, die door de jarige en zijn familie zeer gewaardeerd werd. Hendrik Havekes overleed in 2009.

Tijdens het najaarsconcert op 31 oktober 2015 werd Raymond Raben gehuldigd wegens zijn 50 jarig lidmaatschap van de vereniging. Tevens werd hij benoemd als erelid van onze muziekvereniging. 

 

Tijdens het najaarsconcert van 2016 werden Han Verheijen en Juliët Elsinghorst gehuldigd. Han werd tevens benoemd tot erelid i.vm. zijn 50-jarig lidmaatschap

Video

 
 

Volg Sint Jan op Twitter

twitter

fanfare2014  slagwerk2014  leerlingen2014  majorettes2104   hilgelander