Laatste nieuws

Agenda binnenkort

Geen evenementen

Vereniging

Muziekvereniging Sint Jan is een levendige vereniging met ongeveer 100 leden actief in fanfare-orkest, slagwerkgroep en majorettes. Daarnaast zijn er continu 30 nieuwe muzikanten in opleiding.


Doelstelling

Sint Jan staat garant voor actieve muzikale ontspanning. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.


Verenigingslogo

In het hiernaast weergegeven logo van muziekvereniging Sint Jan zijn de verschillende muzikale onderdelen verwerkt. Je ziet een trompet, grote trom, drumstokken en een majorettebaton  

Helemaal bovenin is de oprichtingsdatum 1 oktober 1929 vermeld.

Onderin zie je de "skyline" van Meddo met onder andere de Johannes de Doper kerk, waarvan de naam Sint Jan is afgeleid.
    

Verenigingsstructuur

De muziekvereniging kent een bestuur, ereleden en leden.
Jaarlijks wordt, over het algemeen in de maand februari, een algemene ledenvergadering gehouden, waarbij een gedeelte van het bestuur aftreedt. Volgens de statuten kiezen de aanwezige leden opvolgers.


Kascommissie

Door de ledenvergadering wordt er jaarlijks een kascommissie gekozen. Deze bestaat uit twee leden. Zij controleren namens de leden de financiële boekhouding.


Activiteitencommissie

Kitty Koldeweij, Sander Uwland, Siem van Ooijen en Roan hoog Antink vormen de activiteitencommissie die samen met het bestuur onder meer zorgt draagt voor organisatie van de jaarlijkse feestavond.


Muziekcommissie

Samen met de dirigent zorgt de muziekcommissie voor aanvulling van het repertoire. Van de muziekcommissie maken deel uit: Han Verheyen, Leo Zieverink, Ronny Wolterink, Sjoerd Buning en Willy Wolterink. 


Donateurs

Een groot deel van de Meddose gemeenschap steunt onze vereniging met een financiële bijdrage tijdens de jaarlijkse donateursaktie. Van deze bijdragen kan het instrumentarium vernieuwd worden.

 

Voor adresgegevens en de contactgegevens van bestuursleden, ga naar de pagina Contact.

 
Klik op deze kaart van Meddo voor een route

 

Video

 
 

Volg Sint Jan op Twitter

twitter

fanfare2014  slagwerk2014  leerlingen2014  majorettes2104   hilgelander